Over ons

HET BEGIN

In 1967 begon Dhr C.N.Bouman een eigen bouwbedrijf. Met drie man personeel werd in hoofdzaak werk uitgevoerd in onderaanneming, maar vooral het verzorgen van goed werk betekende groeiende activiteiten binnen het bedrijf. Een groot aantal hoofdaannemers in het land maakte graag gebruik van onze diensten.

Tien jaar later, in 1977 werd besloten de zaak aan te passen en te kiezen voor een B.V. constructie. Deze verandering had alles te maken met nieuwe keuzes die we wilden gaan maken. Meer en meer werd er gekozen voor het aannemen van projecten in eigen beheer.

Twintig jaar later, in 1997, de groei van Bouman heeft zich verder kunnen ontwikkelen. Voor verdere groei is een nieuwe accommodatie noodzakelijk. In 1997 kunnen we een nieuwe bedrijfshal met kantoor ruimte in gebruik nemen.

EEN ECHT FAMILIEDEDRIJF

Bouman is een echt familiebedrijf. Dat is dan ook onze kracht. Het bedrijf in flexibel en realiseert de projecten met het hart. Iedere opdracht is pas klaar als de puntjes op de I zijn gezet.

Brede activiteiten
Onze flexibiliteit komt ook tot uiting in onze activiteiten. We willen onze opdrachtgevers een totaal oplossing bieden. Onze kern activiteiten zijn dan ook toegespitst op zowel complete nieuwbouw,verbouw, badkamer renovatie, dakkapellen en onderhoudswerk, als mede grond-, weg-, water-, en sloopwerk.

Advies en offertes
Ieder project begint met advisering en planning. Wij nemen de tijd om te komen tot de beste en goedkoopste oplossing. Onze ervaring en goede inkoopcondities staan garant voor uiterst concurrerende aanneemprijzen. Dat een scherpe prijs niet ten koste gaat van de kwaliteit, bewijzen we keer op keer.

service en garantie

Bouw en Handelsbedrijf C.N.Bouman Andel B.V. staat voor helderheid en degelijkheid. En daar hoort natuurlijk een optimale kwaliteit bij. Wij hebben ons dan ook aangesloten bij  Bouwend Nederland.

Bouwend Nederland is de grootste ondernemersorganisatie in de bouw en behartigt met name de belangen van de bouwbedrijven die in de burgerlijke en utiliteitsbouwsector actief zijn.

Certificaten
Veiligheid, gezondheid en milieu. Net als de kwaliteit van onze werkzaamheden, hebben deze items steeds onze aandacht. Het volgen van opleidingen en het inspelen op nieuwe ontwikkelingen vormen daarom een belangrijk deel in onze dagelijkse activiteiten.

Bouman, dat werkt…dat is zeker!

logo-bnl[1]
sbb-leerbedrijf-logo-1.5b52ac